home
contact
offerte aanvraag
sitemap
terug
Algemeen

Niets is zo irritant als het zien vervuilen van een mooie gevelbekleding, dakpannen of sierstenen van vloeren en bestratingen ten gevolge van atmosferische vervuiling of aantastingen, veroorzaakt door vocht, vet, olie en kauwgom.

De vervuilingen dringen diep in de poriën en hechten zich daar aan de bouwstof.
Slechts met kostbare en terugkerende reinigingsmethoden kunnen de vervuilingen worden weggenomen, waarbij veelal de structuur van de ondergrond wordt aangetast.

Met ThéfAPP® wordt het vervuilingprobleem bij de wortel preventief aangepakt met behulp van de meest actuele kennis van nano-technologie.
De oppervlaktespanning van minerale ondergronden wordt na het impregneren met ThéfAPP® tot een zodanig minimum gereduceerd, dat vloeistoffen worden afgestoten en klevende substanties als kauwgom niet meer hechten en eenvoudig verwijderbaar zijn. Het beschermingsysteem wordt toegepast op vrijwel alle steenachtige materialen van gevels, daken, vloeren en bestratingen. ThéfAPP® is opgelost in water, na droging geheel onzichtbaar, dampdoorlatend, milieu-ontlastend en is extreem slijtvast (kan niet worden aangetast door voetstappen of wielbelasting).

Het resultaat van een ThéfAPP® behandeling:

  • Vocht, vet en olie dringt niet meer in de ondergrond.
  • Kauwgom verkrijgt geen hechting en is eenvoudig te verwijderen.
  • Schimmelvorming en algaangroei wordt zeer langdurig voorkomen.
  • Aanzienlijke besparing op periodieke reinigingswerkzaamheden.
  • Voorkomen van vorstschade aan bouwstoffen.
  • Gevels, daken en bestratingen behouden langdurig hun esthetisch aanzien en waarde.
naar boven